De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

easy traycake

55 min kooktijd
Easy traycake

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Cake
Verwarm de oven voor op 170 ºC.
Roer de boter en de basterdsuiker smeuïg en voeg één voor één de eieren toe. Meng de bloem met het bakpoeder en meng met de boter. Vet een bakplaat in en bekleed met bakpapier. Verdeel het cakebeslag over de bakplaat.

Schil de appels en snijd in plakjes. Hak de chocolade in grove stukken. Verdeel het fruit en de noten over het beslag. Bak de traycake in de oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Haal de cake van de bakplaat, snijd in stukken en bestrooi voor het serveren met poedersuiker.

Stracciatellaroom
Smelt de chocolade au bain-marie. Klop de slagroom met de suiker stijf en meng er langzaam de chocolade door zodat je kleine stukjes chocolade in de slagroom krijgt. Roer niet te snel want anders wordt het chocolademousse.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker