De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

cupcaketaart

40 MIN
Cupcaketaart

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Beslag
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng in een kom de olie, melk en de eieren met elkaar. Meng in een andere kom het volkorenmeel, havermout, beide suikersoorten, bakpoeder en kaneel. Mix het natte mengsel door het droge mengsel tot een glad beslag. Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en vul ze voor driekwart met het beslag. Bak de cupcakes in de oven in circa 25 minuten gaar. Laat de cupcakes afkoelen en zet ze strak tegen elkaar aan op een schaal en houd ze bij elkaar met een baan plasticfolie.

Topping
Rooster de amandelen goudbruin. Klop de boter luchtig met de poedersuiker en meng de roomkaas erdoor. Bestrijk de cupcakes met twee derde van de roomkaascrème. Schep de resterende crème in de spuitzak met gekarteld spuitmondje. Schil en snijd het fruit in plakjes. Garneer de taart met het fruit en bestrooi met amandelen.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker