Beslag
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng in een kom de olie, melk en de eieren met elkaar. Meng in een andere kom het volkorenmeel, havermout, beide suikersoorten, bakpoeder en kaneel. Mix het natte mengsel door het droge mengsel tot een glad beslag. Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en vul ze voor driekwart met het beslag. Bak de cupcakes in de oven in circa 25 minuten gaar. Laat de cupcakes afkoelen en zet ze strak tegen elkaar aan op een schaal en houd ze bij elkaar met een baan plasticfolie.
Topping
Rooster de amandelen goudbruin. Klop de boter luchtig met de poedersuiker en meng de roomkaas erdoor. Bestrijk de cupcakes met twee derde van de roomkaascrème. Schep de resterende crème in de spuitzak met gekarteld spuitmondje. Schil en snijd het fruit in plakjes. Garneer de taart met het fruit en bestrooi met amandelen.
40 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties