Roberta Pagnier

Ingredienten

4
Personen

  • 2 tenen knoflook
  • 150 g superzoete cherrytomaatjes
  • olijfolie extra vierge
  • 1 tl poedersuiker
  • 500 g burrata
  • 100 g Sardijns carasau brood
  • 100 ml passata
  • zout en peper
  • 0,5 bosje basilicum

Bereidingswijze

Totale tijd: 25 minuten

Verwarm de oven op 180˚C.

Pel en snij de knoflook in plakjes. Meng de tomaatjes met olijfolie, knoflook en poedersuiker en schep op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 10-12 minuten in de oven.

Scheur de burrata in stukken boven de kom van de keukenmachine en pureer tot een gladde crème. Als het te droog is voeg je wat vocht uit de verpakking van de burrata toe.

Giet de burratacrème in een diep bord en verdeel er een paar tomaatjes over. Steek het carasau brood erin en besprenkel met wat olijfolie, passata, zout en peper. Garneer met een paar blaadjes basilicum.

Geef je waardering

113
Crema di burrata met tomaatjes