De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

crema di burrata met tomaatjes

Een heerlijke zachte crème gemaakt van burrata. Perfect om stukjes brood in te dippen.

Crema di burrata met tomaatjes

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180˚C.

Pel en snij de knoflook in plakjes. Meng de tomaatjes met olijfolie, knoflook en poedersuiker en schep op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 10-12 minuten in de oven.

Scheur de burrata in stukken boven de kom van de keukenmachine en pureer tot een gladde crème. Als het te droog is voeg je wat vocht uit de verpakking van de burrata toe.

Giet de burratacrème in een diep bord en verdeel er een paar tomaatjes over. Steek het carasau brood erin en besprenkel met wat olijfolie, passata, zout en peper. Garneer met een paar blaadjes basilicum.

Kijk vanaf 2 juli elke werkdag om 19:00 naar Favourites By! Wat zijn de favoriete gerechten en recepten van onze 24Kitchen chefs en bekende Nederlanders? In dit programma komen we het te weten.

Niet alleen demonstreren ze het gerecht, ook vertellen ze ons waarom ze juist voor dit recept hebben gekozen. Van een zelfgemaakte frikandel tot een super gezonde smoothie, van Lange Frans tot Olcay Gulsen: alles en iedereen komt voorbij in Favourites By.

Favourites By is vanaf 2 juli elke werkdag om 19:00 te zien bij 24Kitchen. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker