Verwarm de grill voor. Snijd de courgette in plakjes en grill ze om en om. Breng op smaak met zout en peper. Hak de dragon en rasp de Parmezaanse kaas. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een ovenschaal in en beleg hem met een laagje courgette, 1 eetlepel gehakte dragon en 50 gram Parmezaanse kaas. Herhaal dit nog een keer. Meng melk, room, eieren, zout en peper met elkaar en schenk het over de courgette. Strooi de resterende kaas erover. Bak de schotel in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Verwarm de grill voor. Snijd de courgette in plakjes en grill ze om en om. Breng op smaak met zout en peper. Hak de dragon en rasp de Parmezaanse kaas. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een ovenschaal in en beleg hem met een laagje courgette, 1 eetlepel gehakte dragon en 50 gram Parmezaanse kaas.
0 reacties