Confettikoekjes

1
Makkelijk
Confettikoekjes

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verwarm de boter met de suiker tot de suiker is opgelost, haal de pan van het vuur en meng de melk en bloem erdoor. Hak de hazelnoten en meng ze met de pompoenpitten, rozijnen, gekonfijte sinaasappelschil door het beslag. Schep hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Laat de koekjes afkoelen.

Ingredienten

12
Porties

Confettikoekjes

  • 50 g boter
  • 50 g suiker
  • 40 g hazelnoten
  • 1 el melk
  • 25 g pompoenpitten
  • 50 g rozijnen
  • 25 g gekonfijte sinaasappelschillen in blokjes
  • 2 el bloem

Extra nodig

  • bakpapier
  • bakplaat
Confettikoekjes
Geef je waardering
1