De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

chocololly's

Verras je gasten met deze feestelijk zoete lekkernij!

60 min voorbereidingstijd
15 min kooktijd
Chocololly's

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Vet het cakeblik in met boter en bekleed het cakeblik met bakpapier. Verwarm de gecondenseerde melk op laag vuur. Voeg de boter en de chocolade toe en roer tot een egale massa. Voeg het cacaopoeder, kaneelpoeder en gedroogde bananenchips toe. Meng alles goed door elkaar en schenk de massa in het cakeblik. Laat de cake circa 1 uur in de vriezer opstijven.

Haal de opgesteven massa uit de vorm en snijd in gelijke blokjes. Steek de lollystokjes in het midden van de blokjes.

Tip: Serveer de chocololly's heel koud, anders smelten ze.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker