De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

chocolade cups

120 min voorbereidingstijd
30 min (voor)bereidingstijd
Chocolade cups

Een recept van

Harry Eastwood

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verhit de helft van de chocolade au bain-marie. Gebruik een kwast om de gesmolten chocolade te verdelen over de binnenkant van de cupcake vormen tot ze helemaal bedekt zijn. Laat afkoelen in de koelkast (circa 1 uur).

Smelt de andere helft van de chocolade op dezelfde manier. Laat de chocolade iets afkoelen voor je nog een laag chocolade aanbrengt. Let vooral goed op de randjes. Zet de cups nog een uur in de koelkast en peuter vervolgens de siliconen vorm los.

Bewaar de cups koud tot gebruik. 

Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met één vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?

Bekijk hier haar recepten.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker