Kerstappeltjes
-
Schil de appels en snijd de appels elk in 8 partjes.
-
Voeg cranberrysap, citroensap, kruidnagels, steranijs, szechuanpeper, suiker, appel en de cranberries toe aan een pan en laat het geheel circa 5 minuten zachtjes koken.
-
Meng de maïzena met het water tot een papje en voeg toe. Laat circa 1 minuut inkoken. Laat de appeltjes afkoelen.
Cheesecakemousse
-
Roer de roomkaas los en spatel de yoghurt erdoor.
-
Roer het geheel goed los met een garde.
-
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit.
-
Meng het vanillemerg en de poedersuiker door het roomkaasmengsel.
Bodem
-
Breek de koekjes in stukjes en verdeel over de glaasjes.
-
Schep de cheesecakemousse erop en verdeel daarover de kerstappeltjes.
0 reacties