Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Verhit olie in een koekenpan en bak het brood goudbruin en krokant. Bak de helft van de knoflook op het laatste moment een minuut mee. Laat de croutons uitlekken op keukenpapier. Maak een dressing van de overgebleven knoflook, de helft van de ansjovisfilets , mosterd, eidooier en wijnazijn en meng er druppelsgewijs, onder goed roeren, de olie door. Snijd de sla in repen en meng de sla met de dressing. Verdeel de sla over borden, garneer met ansjovisfilets en croutons en strooi de kaas erover.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
caesar salad
15 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties