De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

caesar salad

15 min kooktijd
Caesar Salad

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Verhit olie in een koekenpan en bak het brood goudbruin en krokant. Bak de helft van de knoflook op het laatste moment een minuut mee. Laat de croutons uitlekken op keukenpapier. Maak een dressing van de overgebleven knoflook, de helft van de ansjovisfilets , mosterd, eidooier en wijnazijn en meng er druppelsgewijs, onder goed roeren, de olie door. Snijd de sla in repen en meng de sla met de dressing. Verdeel de sla over borden, garneer met ansjovisfilets en croutons en strooi de kaas erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker