De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

caribische waterkerssalade

Wel de rozijnen in de rum. Pluk de blaadjes van de waterkers en veldsla. Rooster de pecannoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen op keukenpapier. Schil de ananas, verwijder de kern en snijd de ananas in blokjes. Verwijder de schil van de sinaasappel en grapefruit en snijd de partjes eruit.

15 MIN
Caribische waterkerssalade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Wel de rozijnen in de rum. Pluk de blaadjes van de waterkers en veldsla. Rooster de pecannoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen op keukenpapier. Schil de ananas, verwijder de kern en snijd de ananas in blokjes. Verwijder de schil van de sinaasappel en grapefruit en snijd de partjes eruit. Giet de rozijnen af en meng ze met het fruit en de sla. Breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Garneer met de noten.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker