Verwarm de oven voor op 160 ºC. Meng bloem met bakpoeder en rietsuiker. Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit en roer samen met het zout door het bloemmengsel. Voeg de eieren een voor een toe en kneed tot een egaal deeg. Rasp de sinaasappel en voeg de rasp en de amandelen toe aan het deeg. Verdeel het deeg in 2 stukken en rol elk stuk tot een pil van 3 centimeter breed. Bak de staven in 30 minuten goudbruin. Snijd de staaf in plakken van 1 centimeter dik en leg de plakken op een met bakpapier bekleed bakblik. Bak ze nog circa 10 minuten.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
cantuccini
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties