Cantuccini

11
Makkelijk

Bereidingswijze

50 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Meng bloem met bakpoeder en rietsuiker. Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit en roer samen met het zout door het bloemmengsel. Voeg de eieren een voor een toe en kneed tot een egaal deeg. Rasp de sinaasappel en voeg de rasp en de amandelen toe aan het deeg. Verdeel het deeg in 2 stukken en rol elk stuk tot een pil van 3 centimeter breed. Bak de staven in 30 minuten goudbruin. Snijd de staaf in plakken van 1 centimeter dik en leg de plakken op een met bakpapier bekleed bakblik. Bak ze nog circa 10 minuten.

Ingredienten

45
Porties

Cantuccini

  • 350 g bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 200 g rietsuiker
  • 1 vanillestokje
  • 1 mespuntje zout
  • 3 eieren
  • 1 sinaasappel
  • 200 g amandelen
Geef je waardering
11