Corria Houthuizen

Ingredienten

4
Personen

Bloedsinaasappelijsblokjes

  • bloedsinaasappelsap

Caipirientje

  • 2 limoenen
  • 8 el rietsuiker
  • 60 ml wit grapefruitsap
  • 180 ml sinaasappelsap
  • ijsschilfers

Extra nodig

  • stamper
  • shotdrinkglazen
  • rietjes
  • ijsblokjestray

Bereidingswijze

Totale tijd: 1 uur en 10 minuten
Bloedsinaasappel-ijsblokjes
Vul de ijsblokjestray met het bloedsinaasappelsap en vries in circa 1 uur in de vriezer.

Caipirientje
Snijd de limoenen in partjes en verdeel over de glazen. Verdeel de suiker over de glazen en plet de limoenstukjes met het stampertje, zodat het limoensap zich mengt met de rietsuiker. Voeg het grapefruitsap en sinaasappelsap toe en vul het glas tot aan de rand met ijsschilfers en de bloedsinaasappel-ijsblokjes. Serveer met een rietje.

Geef je waardering

0
Caipirientje