De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bugnes uit lyon

Een heerlijke zoete lekkernij voor tijdens de feestdagen!

120 min voorbereidingstijd
30 min kooktijd
Bugnes uit Lyon

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Kneed van de bloem, zout, suiker, gist, water en de boter een deeg. Meg de eieren er een voor een door. Laat het deeg 2 uur in de koelkast rusten. Er ontstaat een nog mooier resultaat als het deeg een nacht in de koelkast ligt.

Verwarm de frituurolie voor op 180 ºC.
Rol het deeg op een met bloem bestoven werkbank zo dun mogelijk uit en snijd in repen. Bak de Bugnes circa 3 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Laat uitlekken op keukenpapier en bestuif met poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker