De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Brown Betty

60 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Brown Betty

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Schil de appels. Snijd de appels in partjes en verwijder het klokhuis. Meng het kaneelpoeder door de appels. Vet de bakvorm in en verdeel de appelparten erover. Wrijf de bloem met de bruine suiker en de boter tot kruimels.

Siroop
Meng de bruine suiker met het sap van de citroen door het water. Schenk de siroop over de appels en verdeel de kruimels erover. Bak de cake in circa 1 uur gaar.

TIP: serveer de Brown Betty met een bolletje ijs en een toefje slagroom als dessert.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.