De worsten:
- Verwarm een grillpan.
- Smeer de braadworstjes in met olie.
- Grill hierop de braadworstjes in circa 8 minuten gaar.
De garnering:
- Maak de slabladeren los, was en droog de bladeren goed.
- Leg de helft van de sla apart.
- Snijd de augurken in dunne plakken.
- Schil de komkommer en schaaf in de lengte met een kaasschaaf of dunschiller, zodat er lange dunne plakken ontstaan.
- Schil de wortel en schaaf in de lengte in dunne plakken.
- Was 2 tomaten en snijd in dunne plakken.
De ketchup:
- Snijd 4 tomaten in vieren.
- Pureer met een staafmixer de tomaten, tomatenpuree, aceto balsamico en suiker glad met een staafmixer.
- Schep deze puree in een pan en breng aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat circa 10 minuten zacht koken.
- Breng op smaak met zout en laat afkoelen.
De appeltaart smoothie:
- Schil de appels en rasp de appel op de grove kant van de rasp fijn.
- Meng de appel met kaneel, honing , yoghurt en appelmoes. (voor een betere smoothie gebruikt u de appelmoes licht aangevroren)
- Verkruimel de spritsen over het mengsel.
- Pureer met een staafmixer.
0 reacties