De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bramen-muntsalade

30 MIN
Bramen-muntsalade

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Bramensalade met munt

  • Verwarm een pan en rooster de amandelen circa 3 minuten.
  • Pel en snijd de ui in halve ringen.
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Snijd de gepofte gele paprika’s in reepjes.
  • Verbrokkel de blauwe kaas.
  • Pluk en hak de munt fijn.
  • Meng in een grote kom de frambozenazijn, mosterd, de honing en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Schenk al roerend met een garde de zonnebloemolie erbij.
  • Meng de bramen door de dressing. Voeg de gepofte gele paprika’s, amandelen, ui, cherrytomaten, blauwe kaas, munt en de rucola door de dressing.
  • Snijd de stokbroden in plakjes.

Serveren

  • Verdeel de bramen-muntsalade over borden. Serveer met het brood.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker