De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

boswachtergoulash

20 min (voor)bereidingstijd
Boswachtergoulash

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Rijst

  • Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Boswachtergoulash

  • Pel en snipper de uien.
  • Pel en snijd de knoflook grof.
  • Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes.
  • Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in grove blokjes.
  • Snijd de champignons in vieren.
  • Dep de varkenshaas droog met keukenpapier en snijd de varkenshaas in blokjes. Meng de varkenshaas met het paprikapoeder en een scheutje olijfolie.
  • Verhit een scheutje olie in een brede pan en bak de varkenshaas in circa 5 minuten rondom goudbruin. Haal de varkenshaas uit de pan en leg op een bordje.
  • Bak de uien, knoflook, rode peper, paprika’s en het karwijzaad circa 2 minuten in de pan van de varkenshaas. Voeg de champignons toe en bak circa 4 minuten mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 1 minuut. Voeg de tomatenblokjes, het water en het bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook. Roer de varkenshaas en de zure room erdoor en warm circa 2 minuten goed door. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
  • Pluk en hak de peterselie fijn. 

Serveren

  • Verdeel de rijst en de boswachtergoulash over borden en strooi de peterselie eroverheen.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker