Pluk het middelste, gele gedeelte van de frisée. Snijd de courgette en aubergine in kleine brunoise. Verhit olie in een pan en bak de courgette en aubergine. Breng op smaak met olijfolie, limoensap, zout en peper. Houd enkele plukjes sla apart en meng de rest van de sla met de courgette en aubergine. Bekleed 4 kopjes met plasticfolie en beleg de binnenkant met zalm en laat de zalm aan de randen overlappen. Vul de bombe met de groente en vouw ze dicht. Schil en blancheer de asperges. Haal de bombes uit de kopjes, verwijder het plastic en zet ze in het midden van de borden. Garneer met de achtergehouden sla en de asperges. Pluk en hak de kruiden. Meng de room en crème fraîche en breng op smaak met kruiden, zout en peper. Serveer de saus bij de bombe en strooi er Shiso Purple over.
Pluk het middelste, gele gedeelte van de frisée. Snijd de courgette en aubergine in kleine brunoise. Verhit olie in een pan en bak de courgette en aubergine. Breng op smaak met olijfolie, limoensap, zout en peper. Houd enkele plukjes sla apart en meng de rest van de sla met de courgette en aubergine.
0 reacties