De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bojo cheesecake

240 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bojo cheesecake

Bereidingswijze

Bojo

  • Week de rozijnen circa 3 uur in de rum.
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Schil en rasp de cassave.
  • Smelt de boter in een pan.
  • Laat de rozijnen uitlekken.
  • Meng in een kom de rozijnen, geraspte cassave, kokosrasp, suiker, melk, gesmolten roomboter, amandel- en vanille-extract, maïzena, kaneelpoeder en de kokosmelk. Meng tot een glad beslag.
  • Voeg toe en roer goed door.
  • Schenk het beslag in het bakblik.
  • Bak de bojo in de oven circa 20 minuten. 

Roomkaasbeslag

  • Draai de oven terug naar 170 °C.
  • Houd wat frambozen achter. Meng in een kom de roomkaas met de suiker, eieren en vanille-extract. Voeg de frambozen toe.
  • Giet het roomkaasbeslag op de bojo in het bakblik.
  • Verdeel de resterende frambozen over het roomkaasbeslag.
  • Bak de cheesecake in de oven circa 40 minuten.

De 24Kitchen Food Truck Challenge is terug! In de zomer van 2018 kijk je naar het derde en nieuwste seizoen, met gloednieuwe teams, locaties én nog veel meer lekkere gerechten in seizoen 1 en 2. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.