De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Boerenkool-gnocchi met romige blauwe kaassaus

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Boerenkool-gnocchi met romige blauwe kaassaus

Bereidingswijze

Boerenkool
  • Pel en snipper de ui.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes.
  • Schil en snijd de pompoen in kleine blokjes.
  • Smelt de boter in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en peper circa 2 minuten. Voeg de boerenkool en de pompoen toe en laat met de deksel op de pan in circa 15 minuten gaar worden.

Romige blauwe kaassaus en gnocchi
  • Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Snijd de blauwe kaas fijn.
  • Breng in een pan de kookroom met de blauwe kaas al roerend aan de kook. Kook circa 5 minuten en breng op smaak met een beetje versgemalen peper. Voeg de blauwe kaassaus toe aan de boerenkool en de pompoen.
  • Giet de gnocchi af en voeg toe.

Serveren
  • Verdeel de boerenkool-gnocchi met romige blauwe kaassaus over borden.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediƫnten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en EstĆ©e je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.