Boerenaardappelsalade
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Boen de aardappels schoon en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan met water in circa 15 minuten gaar.
- Giet de aardappels af en laat ze uitwasemen op een bord met keukenpapier.
- Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in circa 8 minuten hard.Giet de eieren af en spoel ze koud. Pel en hak de eieren grof.
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Snijd de bloemkool in fijne roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in circa 4 minuten beetgaar. Giet de roosjes af.
- Snijd de bieslook fijn.
- Meng in een grote kom de karnemelk, halvanaise, mosterd, honing en de bieslook.
- Verwijder het loof van de radijsjes en snijd ze in vieren.
- Snijd de kaas in blokjes.
- Roer de aardappels, eieren, bloemkool, bieslook, radijsjes, kaas en de doperwten door de dressing en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
0 reacties