De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

boerenaardappelsalade

20 min kooktijd
Boerenaardappelsalade

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Boerenaardappelsalade

  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
  • Boen de aardappels schoon en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan met water in circa 15 minuten gaar.
  • Giet de aardappels af en laat ze uitwasemen op een bord met keukenpapier.
  • Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in circa 8 minuten hard.Giet de eieren af en spoel ze koud. Pel en hak de eieren grof.
  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
  • Snijd de bloemkool in fijne roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in circa 4 minuten beetgaar. Giet de roosjes af.
  • Snijd de bieslook fijn.
  • Meng in een grote kom de karnemelk, halvanaise, mosterd, honing en de bieslook.
  • Verwijder het loof van de radijsjes en snijd ze in vieren.
  • Snijd de kaas in blokjes.
  • Roer de aardappels, eieren, bloemkool, bieslook, radijsjes, kaas en de doperwten door de dressing en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker