• Verwarm de oven voor op 200 ºC.
• Zet een pan water op met zout voor de bloemkool.
De kipdrumsticks:
• Verwarm een hapjespan.
• Leg de drumsticks in een ruime kom.
• Bestrooi de kipdrumsticks met zout en peper.
• Smelt de boter in de hapjespan en bak de drumsticks kort aan.
• Voeg 1 eetlepel honing toe.
• Leg de deksel op pan en zet het vuur laag.
• Braad de kipdrumsticks om en om gaar in circa 15 minuten.
• Let op dat de honing niet aanbrandt.
Dan de krielaardappels:
• Verhit olie in een koekenpan en bak de krielaardappels voor circa 5 minuten op hoog vuur goudbruin.
• Vervolgens voor circa 10 minuten op laagvuur voor de garing.
• Breng op smaak met zout en peper.
• Voeg bij de krielaardappels op de het laatst nog een klein klontje roomboter toe voor de smaak.
De bloemkool:
• Snijd de bloemkool in roosjes en was ze.
• Kook de bloemkool in de pan met kokend water in circa 4 minuten beetgaar.
• Giet de bloemkool af en laat kort droogstomen.
• Schep de bloemkool in een ovenschaal. Brokkel de geitenkaas erover.
• Grill de bloemkool circa 5 minuten tot de kaas goudbruin is.
0 reacties