De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

blauwe kaas- en peertaart

Meng van de aangegeven ingrediënten een egaal deeg met behulp van de deeghaak en laat minimaal 1 uur rusten in koelkast. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rol het deeg uit en beleg een lange en ingevette taartvorm, prik het deeg vervolgens in met een vork.

60 min voorbereidingstijd
40 min kooktijd
Blauwe kaas- en peertaart

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Meng van de aangegeven ingrediënten een egaal deeg met behulp van de deeghaak en laat minimaal 1 uur rusten in koelkast. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

Rol het deeg uit en beleg een lange en ingevette taartvorm, prik het deeg vervolgens in met een vork. Hak de bieslook fijn en kluts de eieren met de crème fraiche en de geitenkaas tot een gladde massa. Voeg de bieslook toe en breng op smaak met zout en peper. Giet dit in de taartvorm.

Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd de peer in lange parten. Zet de peren rechtop in de taartvulling. Verkruimel de blauwe kaas over de peren en bak de taart gedurende 25 minuten af in de oven.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker