Schil
en snijd de aardappels in gelijke stukken en breng ze in een pan met een laagje
water en een beetje zout aan de kook en kook de aardappels in circa 20 minuten
gaar. Rooster de pompoenpitten circa 5 minuten in een droge koekenpan. Pluk en
hak de salie fijn. Giet de aardappels af en roer de salie, pompoenpitten en
boter erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Laat
met deksel op de pan, van het vuur af, staan.
Verhit
een scheut zonnebloemolie in een wok. Snijd de biefstuk in reepjes en bak de
biefstuk in de wok op hoog vuur in circa 2 minuten goudbruin. Haal de biefstuk
uit de wok en veeg de wok schoon met keukenpapier.
Verhit
opnieuw een scheut olie in de wok. Halveer de witlof in de lengte, snijd de
kern eruit en snijd de witlof in grove stukken. Bak de witlof circa 3 minuten
in de wok. Halveer de druiven en roer ze door de witlof. Breng op smaak met een
beetje zout en versgemalen peper. Roer de biefstuk door de witlof en blus af
met de sherryazijn.
Schep
de aardappels op borden en serveer de blauwe druiven roerbakschotel erbij.
25 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties