Schil
en snijd de aardappels in gelijke stukken en breng ze in een pan met een laagje
water en een beetje zout aan de kook en kook de aardappels in circa 20 minuten
gaar. Rooster de pompoenpitten circa 5 minuten in een droge koekenpan. Pluk en
hak de salie fijn. Giet de aardappels af en roer de salie, pompoenpitten en
boter erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Laat
met deksel op de pan, van het vuur af, staan.
Verhit
een scheut zonnebloemolie in een wok. Snijd de biefstuk in reepjes en bak de
biefstuk in de wok op hoog vuur in circa 2 minuten goudbruin. Haal de biefstuk
uit de wok en veeg de wok schoon met keukenpapier.
Verhit
opnieuw een scheut olie in de wok. Halveer de witlof in de lengte, snijd de
kern eruit en snijd de witlof in grove stukken. Bak de witlof circa 3 minuten
in de wok. Halveer de druiven en roer ze door de witlof. Breng op smaak met een
beetje zout en versgemalen peper. Roer de biefstuk door de witlof en blus af
met de sherryazijn.
Schep
de aardappels op borden en serveer de blauwe druiven roerbakschotel erbij.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
blauwe druiven roerbakschotel
25 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties