De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

biscuit de roses de reims

Heerlijke feestelijke biscuits die hun roze kleur krijgen door rode biet.

15 MIN
Biscuit de roses de Reims

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor 150 ºC. Splits de eieren en klop de eidooiers met de vanillesuiker luchtig. Voeg eerst het ene eiwit toe met de rode bieten poeder, klop goed door en voeg daarna het andere eiwit toe en klop weer goed door. Spatel de bloem en het bakpoeder erdoor. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Schep het beslag erin. Bak het biscuit in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Snijd het biscuit in 10 gelijke stukken en bestuif voor het serveren met poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker