De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bietencake met witte chocola

75 min (voor)bereidingstijd
Bietencake met witte chocola

Een recept van

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Vet een cakeblik in met roomboter en bestrooi hem erna met een beetje bloem.
  • Klop met de hand of in een machine de suiker met de boter tot een luchtige massa.
  • Klop de eieren er 1 voor 1 door en voeg daarna de citroensap- en rasp toe.
  • Roer (met de hand) er dan de gezeefde bloem door en ten slotte ook de noten, gemberpoeder, zeezout, bietenrasp en als je wil chocola.
  • Schep het mengsel in de cakevorm en bak hem af in ongeveer 50 minuten. Check na drie kwartiertjes even hoe het gaat.
  • Even afkoelen en hier zin in maken is niet aan de orde. Dat beloof ik.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker