De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bietencake met witte chocola

75 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bietencake met witte chocola

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Vet een cakeblik in met roomboter en bestrooi hem erna met een beetje bloem.
  • Klop met de hand of in een machine de suiker met de boter tot een luchtige massa.
  • Klop de eieren er 1 voor 1 door en voeg daarna de citroensap- en rasp toe.
  • Roer (met de hand) er dan de gezeefde bloem door en ten slotte ook de noten, gemberpoeder, zeezout, bietenrasp en als je wil chocola.
  • Schep het mengsel in de cakevorm en bak hem af in ongeveer 50 minuten. Check na drie kwartiertjes even hoe het gaat.
  • Even afkoelen en hier zin in maken is niet aan de orde. Dat beloof ik.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.