De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

beef bulgogi

Dit word je nieuwe favoriete bowl. Geloof ons. Beef bulgogi is één van de populairste vleesgerechten in Korea en ook nog eens supersnel en eenvoudig te maken. Eveline deelt haar recept voor een heerlijke beef bulgogi. 

15 min voorbereidingstijd
Beef Bulgogi

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

Dit word je nieuwe favoriete recept. Geloof ons. Beef bulgogi is één van de populairste vleesgerechten in Korea en ook nog eens supersnel en eenvoudig te maken. Eveline deelt haar recept voor een heerlijke beef bulgogi. 

Bereidingswijze

Stap 1:
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2:
Snijd de ribeye in blokjes. Marineer het vlees met de bulgogi-marinade. Snijd de bosui in stukken. Verhit olie in een grillpan op hoogvuur en grill hierin de bosui en het vlees voor enkele minuten.

Stap 3:
Vul een slablad met rijst. Vervolgens met de bulgogi. Maak daarna af met de bosui, kimchi, chilipasta. Garneer het met bulgogi gevulde slablad met sesamzaad.

 

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD

In 1986 opende Amazing Oriental hun eerste Aziatische toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Inmiddels is Amazing Oriental uitgegroeid tot de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. Inmiddels zijn er 24 fysieke winkels verspreid door het hele land. Met meer dan 10.000 authentieke producten uit Azië heeft Oriental het breedste assortiment aan Aziatische producten van Nederland. Geen winkel in de buurt? De producten zijn ook online te bestellen zijn in de  webshop.

Logo Amazing Oriental

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker