Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bak de baguettes in 8 minuten goudbruin. Schil en rasp een vierde van de rettich. Halveer en snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de peper in ringen. Snijd de baguettes over de lengte doormidden. Bestrijk de helften dun met mayonaise. Beleg het onderste gedeelte om en om met plakjes paté en fricandeau. Schil en rasp de wortel voor de zoetzure wortel. Kook in een pan de azijn met de suiker en zout tot de suiker is opgelost. Schenk het over de wortel en laat minstens 2 uur intrekken. Leg daar de wortelsalade, rettich, komkommer, peperringetjes en blaadjes koriander op. Besprenkel met sojasaus en vissaus.
Dit recept komt uit de aflevering over Hanoi van het programma The Taste of Life Travel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
banh mi thit
Een typisch Vietnamees gerecht!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Meld je aan en praat mee