De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bami goreng gamba

20 min kooktijd
Bami goreng gamba

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Kook de mie gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Maak de gamba’s schoon. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Snijd de bosui in schuine stukjes van circa 3 centimeter. Schil en rasp de gember. Pel en hak de knoflook. Pel en snipper de ui. Hak de peper fijn. Schil en snijd de laos in stukken.

Verhit een scheutje olie in een wok en fruit de knoflook, ui, gember, peper en laos met de kurkuma voor circa 1 minuut. Voeg de paprika, bosui, gamba’s, spinazie en de mie toe. Schud de inhoud van de wok goed om. Breng op smaak met een beetje zout en een scheutje sesamolie. Bak de eieren.

Serveer de eieren bij de bami goreng gamba.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker