De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

baguette de paris

30 min kooktijd

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC, bak de baguette in 8 minuten goudbruin. Snijd de ui, courgette, aubergine, paprika en tomaten in blokjes. Pel en hak de knoflook. Bak op matig vuur de groente in een scheutje olijfolie. Voeg de tijm toe en breng op smaak met zout en peper. Laat de groente circa 20 minuten stoven. Snijd de baguette open en beleg deze met de gestoofde groente. Leg hierop om en om plakjes brie en ham.

Dit recept komt uit de aflevering over Parijs van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker