De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bagel met zelfgemaakte tonijnsalade, cornichons en rode ui

15 min kooktijd
Bagel met zelfgemaakte tonijnsalade, cornichons en rode ui

Een recept van

Bereidingswijze

  • Giet het blikje tonijn af en laat goed uitlekken.
  • Hak de kruiden fijn. Hak de cornichons fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en  snijd de paprika in kleine blokjes.
  • Meng alles met de kwark tot een smeuïge massa. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Pel en snijd de rode ui in fijne halve ringen.
  • Snijd de bagels open en besmeer de bodems met de tonijnsalade. Bestrooi met de rode ui en dek af met de bovenste helft van de bagels.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker