Ingredienten

4
Personen

Bagel met zelfgemaakte tonijnsalade, cornichons en rode ui

  • 2 blikjes tonijn
  • 2 takjes dille
  • 2 takjes peterselie
  • 2 el mini augurkjes (cornichons)
  • 1 gele paprika
  • 3 el kwark
  • 1 kleine rode ui
  • 4 verse bagels

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten
  • Giet het blikje tonijn af en laat goed uitlekken.
  • Hak de kruiden fijn. Hak de cornichons fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en  snijd de paprika in kleine blokjes.
  • Meng alles met de kwark tot een smeuïge massa. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Pel en snijd de rode ui in fijne halve ringen.
  • Snijd de bagels open en besmeer de bodems met de tonijnsalade. Bestrooi met de rode ui en dek af met de bovenste helft van de bagels.

Geef je waardering

32
Bagel met zelfgemaakte tonijnsalade, cornichons en rode ui