Bagel met zelfgemaakte tonijnsalade, cornichons en rode ui

0
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
  • Giet het blikje tonijn af en laat goed uitlekken.
  • Hak de kruiden fijn. Hak de cornichons fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en  snijd de paprika in kleine blokjes.
  • Meng alles met de kwark tot een smeuïge massa. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Pel en snijd de rode ui in fijne halve ringen.
  • Snijd de bagels open en besmeer de bodems met de tonijnsalade. Bestrooi met de rode ui en dek af met de bovenste helft van de bagels.

Ingredienten

4
Personen

Bagel met zelfgemaakte tonijnsalade, cornichons en rode ui

  • 2 blikjes tonijn
  • 2 takjes dille
  • 2 takjes peterselie
  • 2 el mini augurkjes (cornichons)
  • 1 gele paprika
  • 3 el kwark
  • 1 kleine rode ui
  • 4 verse bagels
Geef je waardering
0