Aziatische maaltijdsalade
-
Snijd de zalm in blokjes. Snijd de babypaksoi in parten. Halveer de komkommer, snijd in lange repen en vervolgens in schuine stukken. Pel de knoflook en snijd in plakjes.
-
Verhit een scheut olie in de wok of hapjespan. Bak de knoflook goudbruin. Haal de knoflook uit de pan en laat uitlekken op een bord met keukenpapier. Bak de zalm rondom aan met de taugé en zorg ervoor dat de zalm van binnen lekker rosé blijft.
-
Haal de zalm en taugé uit de pan en zet apart. Bak in dezelfde pan de paksoi met de komkommer aan op hoog vuur.
-
Voeg de zalm met taugé weer toe en schep om met hoisinsaus. Hak de gebakken knoflook fijn. Snijd de little gems in kwarten.
-
Serveer de zalm met groente op de sla, bestrooi de maaltijdsalade met gebakken knoflook en de cashewnoten. Als je niet koolhydraatarm wilt eten, serveer het lekker met enkele plakken boerenbrood.
0 reacties