De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

arrotolato di vitello con verdure (kalfsrollade met groente)

Snijd de korstjes van het brood. Snijd het brood in blokjes en week in de melk. Snijd de pancetta heel fijn. Rasp de Parmezaanse kaas. Splits de eieren en bewaar de eierdooiers. Hak de peterselie fijn. Pluk het geweekte brood uit elkaar.

75 MIN
Arrotolato di vitello con Verdure (kalfsrollade met groente)

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Vulling
Snijd de korstjes van het brood. Snijd het brood in blokjes en week in de melk. Snijd de pancetta heel fijn. Rasp de Parmezaanse kaas. Splits de eieren en bewaar de eierdooiers. Hak de peterselie fijn. Pluk het geweekte brood uit elkaar. Meng het brood, pancetta, Parmezaanse kaas, eidooiers en peterselie met elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Rollade
Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en peper. Verdeel de vulling over het vlees. Rol het vlees strak op en bind op met slagerstouw. Verhit olijfolie in de pan en bak de rollade rondom goudbruin. Schil en snijd de aardappels in plakken van 1 centimeter dik. Voeg de aardappels toe aan de pan van de rollade en blus af met de wijn. Gaar de rollade 20 minuten met de deksel op de pan op laag vuur. Pel en snipper de ui. Schil en snijd de bospeentjes in stukjes. Halveer de haricots verts. Pluk en hak de oregano. Voeg de oregano en de groente toe en beng op smaak met zout en peper. Gaar 10 minuten mee.

Serveren
Verwijder het keukentouw en snijd het vlees in plakken. Serveer de groente met een aantal plakken vlees. Breng op smaak met peper en garneer met peterselie.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker