Vulling
Snijd de korstjes van het brood. Snijd het brood in blokjes en week in de melk. Snijd de pancetta heel fijn. Rasp de Parmezaanse kaas. Splits de eieren en bewaar de eierdooiers. Hak de peterselie fijn. Pluk het geweekte brood uit elkaar. Meng het brood, pancetta, Parmezaanse kaas, eidooiers en peterselie met elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Rollade
Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en peper. Verdeel de vulling over het vlees. Rol het vlees strak op en bind op met slagerstouw. Verhit olijfolie in de pan en bak de rollade rondom goudbruin. Schil en snijd de aardappels in plakken van 1 centimeter dik. Voeg de aardappels toe aan de pan van de rollade en blus af met de wijn. Gaar de rollade 20 minuten met de deksel op de pan op laag vuur. Pel en snipper de ui. Schil en snijd de bospeentjes in stukjes. Halveer de haricots verts. Pluk en hak de oregano. Voeg de oregano en de groente toe en beng op smaak met zout en peper. Gaar 10 minuten mee.
Serveren
Verwijder het keukentouw en snijd het vlees in plakken. Serveer de groente met een aantal plakken vlees. Breng op smaak met peper en garneer met peterselie.
Snijd de korstjes van het brood. Snijd het brood in blokjes en week in de melk. Snijd de pancetta heel fijn. Rasp de Parmezaanse kaas. Splits de eieren en bewaar de eierdooiers. Hak de peterselie fijn. Pluk het geweekte brood uit elkaar.
0 reacties