Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Schil en snijd de wortel, radijs en rode peper brunoise. Vijzel het mosterdzaad en roer alle specerijen en de olijfolie door elkaar. Breng de azijn met suiker aan de kook en roer het specerijenmengsel erdoor. Breng opnieuw aan de kook en laat circa 5 minuten doorkoken. Voeg de bloemkool, wortel, radijs en peper toe en breng opnieuw aan de kook en laat nogmaals circa 5 minuten doorkoken.
Snijd de augurken brunoise. Voeg de augurken en zilveruitjes toe aan de pan en kook voor de laatste keer circa 5 minuten mee. Schep met een schuimspaan de groente uit de pan. Roer in een kommetje de maïzena aan met wat kookvocht en voeg toe aan de pan met vocht. Voeg de groente weer toe en roer alles goed door.
Verdeel de piccalilly in de jampotten en laat (met open deksel) afkoelen. Sluit de potten vervolgens goed af en bewaar in de koeling.
0 reacties