De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

andrea's piccalilly

Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Schil en snijd de wortel, radijs en rode peper brunoise. Vijzel het mosterdzaad en roer alle specerijen en de olijfolie door elkaar. Breng de azijn met suiker aan de kook en roer het specerijenmengsel erdoor.

30 min kooktijd
Andrea's piccalilly

Een recept van

Andrea van Lieshout

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Schil en snijd de wortel, radijs en rode peper brunoise. Vijzel het mosterdzaad en roer alle specerijen en de olijfolie door elkaar. Breng de azijn met suiker aan de kook en roer het specerijenmengsel erdoor. Breng opnieuw aan de kook en laat circa 5 minuten doorkoken. Voeg de bloemkool, wortel, radijs en peper toe en breng opnieuw aan de kook en laat nogmaals circa 5 minuten doorkoken.

Snijd de augurken brunoise. Voeg de augurken en zilveruitjes toe aan de pan en kook voor de laatste keer circa 5 minuten mee. Schep met een schuimspaan de groente uit de pan. Roer in een kommetje de maïzena aan met wat kookvocht en voeg toe aan de pan met vocht. Voeg de groente weer toe en roer alles goed door.

Verdeel de piccalilly in de jampotten en laat (met open deksel) afkoelen. Sluit de potten vervolgens goed af en bewaar in de koeling.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker