De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Andijvietaartjes met pittige kaas

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Andijvietaartjes met pittige kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Breng een pan met water op hoog vuur aan de kook. Snijd de andijvie in reepjes. Blancheer de andijvie kort, laat uitlekken en dep goed droog met keukenpapier. Breng de andijvie op smaak met zout en peper. Prik de plakjes bladerdeeg in met een vork en leg de andijvie in het midden. Bedek met een plak kaas en vouw de hoekpunten van het deeg naar boven. Bak de taartjes in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.