De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

andijvietaartjes met pittige kaas

25 min kooktijd
Andijvietaartjes met pittige kaas

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Breng een pan met water op hoog vuur aan de kook. Snijd de andijvie in reepjes. Blancheer de andijvie kort, laat uitlekken en dep goed droog met keukenpapier. Breng de andijvie op smaak met zout en peper. Prik de plakjes bladerdeeg in met een vork en leg de andijvie in het midden. Bedek met een plak kaas en vouw de hoekpunten van het deeg naar boven. Bak de taartjes in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker