- Verwijder het velletje van de chorizo en snijd de chorizo in kleine blokjes.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Bak de chorizo in een koekenpan in circa 4 minuten krokant. Voeg de kipfilet toe en bak circa 6 minuten mee.
- Pel en snipper de uien.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een pannetje en fruit de ui, knoflook en de paprikapoeder circa 2 minuten. Voeg de paprika’s toe en bak circa 4 minuten mee. Schenk de tomatenblokjes bij de groente en breng het geheel aan de kook. Kook circa 5 minuten. Breng de saus op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Halveer de Amsterdamse uien.
- Snijd de andijvie fijn.
- Verwarm de tortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Besmeer de tortila’s met de saus. Verdeel de andijvie eroverheen. Verdeel de chorizo, kipfilet en de Amsterdamse uien over de andijvie. Lepel de crème fraîche eroverheen. Rol de tortilla’s op en serveer.
Verwijder het velletje van de chorizo
0 reacties