De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Amerikaans spinaziedipbrood

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Amerikaans spinaziedipbrood

Bereidingswijze

Verhit een scheutje olie in de pan en bak de spinazie circa 3 minuten. Halveer de paprika verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Pel en hak de knoflook grof. Snijd de lente-ui in ringen. Pureer de paprika, knoflook, artisjokbodems, lente-ui, groentebouillonblokje, spinazie, Parmezaanse kaas, mayonaise en de yoghurt tot een smeuïge dip. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de bovenkant van het brood af en hol het brood uit. Snijd het overgebleven brood in stukjes. Vul het uitgeholde brood met de spinaziedip en serveer met de broodstukjes. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.