Verhit een scheutje olie in de pan en bak de spinazie circa 3 minuten. Halveer de paprika verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Pel en hak de knoflook grof. Snijd de lente-ui in ringen. Pureer de paprika, knoflook, artisjokbodems, lente-ui, groentebouillonblokje, spinazie, Parmezaanse kaas, mayonaise en de yoghurt tot een smeuïge dip. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de bovenkant van het brood af en hol het brood uit. Snijd het overgebleven brood in stukjes. Vul het uitgeholde brood met de spinaziedip en serveer met de broodstukjes.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
amerikaans spinaziedipbrood
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties