De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

aardappelpartjes met parmezaan en jalapeñodip

Zoekende naar het ultieme bijgerecht voor kerst? Deze aardappelpartjes met Parmezaanse kaas en jalapeñomayo zijn verslavend lekker.

20 min voorbereidingstijd
Parmezaanpartjes met jalapeñomayonaise

Een recept van

Wim Ballieu

Wim Ballieu

"Een pittige jalapeñodip met krokante gekruide aardappelpartjes met Parmezaanse kaas. Perfect om met z’n allen te delen op de kersttafel. "

Bereidingswijze

Aardappelpartjes met parmezaan en jalapeñodip

  1. Bereid de chilipartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Dep intussen de jalapeñopepers goed droog. Doe ze met de mayonaise in een smalle maatbeker en pureer glad met de staafmixer.

  3. Schep de jalapeñomayonaise in het midden van je serveerschaal. Schik de chilipartjes rondom. Rasp de Parmezaanse kaas boven de chilipartjes en bestrooi met de fijngehakte bieslook en wat gerookt paprikapoeder.

    Vervang voor een mildere dip de jalapeñopepers door 1 in blokjes gesneden rijpe avocado. 

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker