De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Aardappelpartjes met parmezaan en jalapeñodip

Zoekende naar het ultieme bijgerecht voor kerst? Deze aardappelpartjes met Parmezaanse kaas en jalapeñomayo zijn verslavend lekker.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Parmezaanpartjes met jalapeñomayonaise

Een recept van

Wim Ballieu

Wim Ballieu

"Een pittige jalapeñodip met krokante gekruide aardappelpartjes met Parmezaanse kaas. Perfect om met z’n allen te delen op de kersttafel. "

Bereidingswijze

Aardappelpartjes met parmezaan en jalapeñodip

  1. Bereid de chilipartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Dep intussen de jalapeñopepers goed droog. Doe ze met de mayonaise in een smalle maatbeker en pureer glad met de staafmixer.

  3. Schep de jalapeñomayonaise in het midden van je serveerschaal. Schik de chilipartjes rondom. Rasp de Parmezaanse kaas boven de chilipartjes en bestrooi met de fijngehakte bieslook en wat gerookt paprikapoeder.

    Vervang voor een mildere dip de jalapeñopepers door 1 in blokjes gesneden rijpe avocado. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.