De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pompoencurry

Op zoek naar iets snels én iets lekkers? Probeer deze pompoencurry uit Lekker Snel!

Direct naar recept
Pompoencurry

Een recept van

Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk

"Curry is altijd lekker en ook nog supermakkelijk recept te maken. Een schepje rijst ernaast en je hebt een volwaardige maaltijd."

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Schil de gember. Snijd de spitskool fijn in dunne repen.

  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan, fruit de ui, knoflook, en garam masala aan en rasp de gember boven de pan. Bak voor 3 minuten

  3. Voeg de pompoenblokjes en spitskool toe aan de pan en roerbak voor 5 minuten.

  4. Voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe aan de pan. Meng door en laat 20 minuten stoven.

  5. Kook ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  6. Hak de cashewnoten grof, snijd de koriander fijn en snijd de limoen in partjes. Serveer de pompoencurry met de cashewnoten, koriander, een partje limoen en de rijst.

In Lekker Snel! deelt 24Kitchen-chef Jet van Nieuwkerk de allerlekkerste recepten die je binnen half uur op tafel kan zetten. 

Jet op de set van lekker snel

Picnic x 24Kitchen

En de boodschappen? Die bestel je gemakkelijk in de Picnic-app. Met één klik in je mandje, morgen al op tafel. Altijd gratis thuisbezorgd!

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.