Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Rogge
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Rogge

De basis van koken
Rogge

Rogge is een graansoort die groeit aan grauwe, smalle aren. Roggekorrels zijn lang en grijsblauw tot geel van kleur. Ze worden omhuld door korte kafnaalden. Bij rogge is het kaf wel eetbaar, bij veel andere graansoorten niet. Rogge wordt veel verbouwd in Rusland, Polen en Duitsland; op kleinere schaal ook in Nederland. De roggeplant groeit goed op arme grond en bij lage temperaturen. De plant is niet erg gevoelig voor ziekten. Rogge wordt meestal verwerkt tot producten als bier, ontbijtkoek, taaitaai en natuurlijk roggebrood.

BRON: Voedingscentrum

Rogge

Ook interessant

  • Mosterdsoep met spekjes

    Zelf een romige mosterdsoep maken? Met het basisrecept van Rudolph serveer je makkelijk en snel een heerlijke pan ouderwetse mosterdsoep met spekjes op tafel. Aan de slag, dus!

    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 3,5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Paddenstoelenpasta met truffel

    Deze romige pasta met kastanjechampignons en truffel zet je zo op tafel. Perfect voor een doordeweekse avond waarop je wat extra luxe wilt.

    voorbereidingstijd 5 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Bibi Loomans
    Bibi horizontaal

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Quinoasalade met champignons

    Een frisse quinoasalade met gebakken champignons, boerenkool en een romige avocadodressing. Vol vezels, gezonde vetten en een heerlijke bite, ideaal als lunch of lichte avondmaaltijd.

    voorbereidingstijd 15 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Bibi Loomans
    Bibi horizontaal

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 6 x de lekkerste zoete baksels
  2. Pompoenpitten roosteren? Dit is hoe je dat doet
  3. Moet ik aardbeien in de koelkast bewaren?
  4. Zo bak je kip heerlijk mals en sappig
  5. Rucola: deze heerlijke gerechten kun je er mee maken
  6. Wetenschapper: zo manipuleer je jouw eten zodat je sneller vol zit
  7. Dit is het verschil tussen ontbijtspek en bacon
  8. Drink jij melk uit de supermarkt? Let dan hierop
  9. Van deze groente verwacht je niet dat er veel koolhydraten in zitten
  10. Kersthapjes waarmee je indruk maakt!
  11. Is spelt écht zo gezond? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit
  12. Voedingsexpert geeft tips over vleesvervangers
  13. Dit zijn onze 'geheime' tips voor de lekkerste quiche
  14. Een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over kauwgom
  15. 5 x gezonde voordelen van zoete aardappel (+ recepten)
  16. Wauw! Deze 8 tosti-recepten wil je maken
  17. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  18. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  19. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  20. Hoelang moeten groenten koken?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 17:00 - 17:25
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  2. 17:25 - 17:55
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  3. 17:55 - 18:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  4. 18:30 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  5. 19:00 - 20:00
    Jamie's Super Food
    (Nu op tv)
  6. 20:00 - 21:00
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club
    (Nu op tv)
  7. 21:00 - 22:00
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  8. 22:00 - 22:35
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  9. 22:35 - 23:10
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  10. 23:10 - 23:45
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  11. 23:45 - 00:20
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  12. 00:20 - 01:20
    Jamie's Super Food
    (Nu op tv)
  13. 01:20 - 02:15
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club
    (Nu op tv)
  14. 02:15 - 03:05
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  15. 03:05 - 03:30
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  16. 03:30 - 04:00
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  17. 04:00 - 04:25
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  18. 04:25 - 04:50
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  19. 04:50 - 05:20
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  20. 05:20 - 05:30
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  21. 05:30 - 05:50
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  22. 05:50 - 05:55
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  23. 05:55 - 06:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  24. 06:00 - 06:35
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  25. 06:35 - 07:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  26. 07:05 - 07:30
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  27. 07:30 - 07:55
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  28. 07:55 - 08:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  29. 08:00 - 08:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  30. 08:30 - 09:00
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  31. 09:00 - 09:40
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  32. 16:45 - 17:00
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  33. 17:00 - 17:25
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  34. 17:25 - 17:55
    De Smaken van Oostenrijk
    (Nu op tv)
  35. 17:55 - 18:09
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  36. 18:09 - 18:25
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  37. 18:25 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  38. 19:00 - 19:30
    French Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  39. 19:30 - 20:05
    French Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  40. 20:05 - 21:00
    Michel Roux's French Country Cooking 2
    (Nu op tv)
  41. 21:00 - 22:00
    Gordon Ramsay: Uncharted 2
    (Nu op tv)
  42. 22:00 - 23:00
    Ainsley's Fantastic Flavours 2
    (Nu op tv)
  43. 23:00 - 23:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  44. 23:30 - 00:05
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C