Bij de bekende fastfoodketen kun je meestal de sundae bestellen met een topping van chocoladesaus of een rijke karamelsaus met nootjes. McDonald's heeft in andere landen net even een ander menu. Zo verscheen er in China een merkwaardige variatie van de sundae op het menu.

Bijzondere smaak 

De McDonald's introduceert een ijsje met koriandersmaak. Koriander is een kruid dat veel wordt gebruikt in de Aziatische keuken. Maar dit groene kruid is niet voor iedereen een grote favoriet. Sommige mensen vinden het zelfs naar zeep smaken. De nieuwe merkwaardige sundae bestaat uit vanille-ijs, een felgroene koriandersaus en een topping van koriandervlokken. 

Gemende reacties

Één ding is zeker. Het ijsje maakt online een hoop tongen los. Op Twitter wordt er zowel met veel fascinatie als met walging gereageerd. Zo schrijft iemand: 'Ik ga dit rapporteren voor gewelddadige en grafische content', terwijl iemand anders McDonald's smeekt om het korianderijsje overal ter wereld te lanceren. Voorlopig staat de sundae alleen nog in China op het menu.