Indiase dahlkroketten met saffraanmayonaise

Een heerlijke Indiase kroket, afgemaakt met mangosalsa. Het beste van al? Verruil het eiwit voor water tijdens het paneren en deze kroket is he-le-maal vegan. 

Miniatuur

Kaaskroket

Vaarwel kaassouflé, hallo kaaskroket! Vul de kroket met je favoriete kaas. Wij gebruiken gruyère, emmenthaler en parmezaan. Wat verse nootmuskaat en je snack is af. 

Miniatuur

Chocoladekroket

Zin in zoete trek? Probeer bovenstaande chocoladekroket! De kroketten zijn gevuld met vanille, chocolade en slagroom. Daarbij maken we een zoete mayonaise voor een dubbeldip. 

Miniatuur

Inktviskroketten met Spaanse ham

Een surf en turf! Gemaakt van gesneden pijlinktvis, rauwe ham en piment. Als extra staat er een recept bij voor auberginepuree met mais. 

 

Miniatuur

Groentekroket met kerriedip

Deze kroketten maken we van gemengde groenten: prei, wortel, broccoli, paddenstoelen, maïs. Maar je kunt ze natuurlijk vullen met wat je zelf lekker vindt. 

Miniatuur