In het maandelijkse terugkerende rubriek Kookboek van de maand gaat 24Kitchen in samenwerking met Kosmos Uitgevers maandelijks een nieuw kookboek uitlichten. Deze maand staat het kookboek Simply Asian van 24Kitchen-chef Eveline Wu.

Eveline Wu

Deze getalenteerde chef zou je kunnen kennen van haar succesvolle restaurants zoals MOOD en de Kreeftenbar. Als echte 24Kitchen-fan ken je haar sowieso van haar twee programma’s Eveline's Asian Streetfood en Eveline's Asian Favourites. Met haar enthousiasme en passie voor eten inspireert ze vele kijkers om thuis aan de slag te gaan met Aziatische recepten.

Eveline's Asian Favourites

Kookboek van de Maand: Simply Asian

Ga mee op reis en ontdek de favoriete gerechten van Eveline Wu. In haar nieuwe kookboek Simply Asian deelt ze verschillende recepten uit China, Japan, Thailand, Vietnam en Korea. De naam van het boek verklapt het al maar alle recepten kan heel gemakkelijk thuis op tafel zetten. Ga aan de slag met een knapperige bánh xèo of misschien wel een crispy tempura. Je hebt ieder geval genoeg keuze in dit verrassende kookboek.

HAAL HIER SIMPLY ASIAN

Simply Asian
ISBN: 9789043926287
Prijs: € 25,99

 

Over Kosmos Uitgevers 

Kosmos Uitgevers heeft al om en nabij 100 jaar ervaring met het uitgeven van non-fictie boeken. Ontdek een groot aanbod van lifestyleboeken over koken, voeding, gezondheid, reizen en spiritualiteit.