Als AVG-tje (aardappel, vlees, groenten), bij de stamppot of op de boterham naar werk: een gehaktbal gaat er altijd in. Wij delen 5 nieuwe recepten om uit te proberen. 

Gehaktballen in rodewijnjus

Een recept waarmee je kan uitpakken? Daar heb je geen wild of andere bijzondere ingrediënten voor nodig. Met deze luxe bal in rodewijnjus en truffelolie maak je hartstikke veel indruk tijdens een diner. 

Miniatuur

Indonesische gehaktballen

Heerlijke pittige ballen voor bij een roerbakgerecht, op brood of lekker als smaakmaker bij de stamppot. We voegen er Indische smaakmakers aan toe als gember, sambal oelek of ketjap manis.

Miniatuur

Gehaktbal kiekeboe

Een verrassing toevoegen aan je gehaktbal? Dat kan! Wat dacht je van een gekookt eitje? Deze eierbal is leuk voor heel de familie. Tip: extra lekker in combinatie met spinazie. 

Miniatuur

Gehaktbal met mozzarellakern

Een heerlijke bal met Italiaanse invloeden. We vullen de bal met zachte mozzarella en maken hem klaar in tomatensaus. Maak de bal af met verse basilicum. 

 

Miniatuur