Als AVG-tje (aardappel, vlees, groenten), bij de stamppot of op de boterham naar werk: een gehaktbal gaat er altijd in. Wij delen 5 nieuwe recepten om uit te proberen. 

gehaktballen in rodewijnjus

Gehaktballen in rodewijnjus

Ga jij uitpakken vanavond? Daar heb je geen wild voor nodig. Deze luxe bal in rodewijnjus en truffelolie past volgens ons prima tussen de carpaccio en beef wellington tijdens het kerstdiner. 

Indische gehaktballen

Indonesische gehaktballen

Heerlijke pittige ballen voor bij een roerbakgerecht, op brood of lekker als smaakmaker bij de stamppot. We voegen er Indische smaakmakers aan toe als gember, sambal oelek of ketjap manis.

gehaktbal kiekeboe

Gehaktbal kiekeboe

Een verrassing toevoegen aan je gehaktbal? Dat kan! Wat dacht je van een gekookt eitje? Deze eierbal is leuk voor heel de familie. Tip: extra lekker in combinatie met spinazie. 

Gehaktbal met mozzarellakern

Gehaktbal met mozzarellakern

Een heerlijke bal met Italiaanse invloeden. We vullen de bal met zachte mozzarella en maken hem klaar in tomatensaus. Maak de bal af met verse basilicum.