Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Eidooier
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Eidooier

De basis van koken
Eidooier

De dooier of het eigeel van een ei bestaat uit slechts één enkele cel. Met een doorsnede van drie tot vier centimeter is het, voor zover bekend, de grootste cel ter wereld. De dooier neemt dertig procent van het ei in beslag, het eiwit zestig procent en de schaal tien procent.

eidooier

Ook interessant

  • Groene kruiden-kaassoufflé 

    Deze kaassoufflé is goudbruin van buiten en luchtig van binnen. De geur van gesmolten kaas en verse kruiden maakt dit gerecht onweerstaanbaar.

    voorbereidingstijd 30 min
    oventijd 45 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Jet van Nieuwkerk
    Jet van Nieuwkerk

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Quooker
  • Aspergesoep

    Verse aspergesoep maken met witte asperges? Supereenvoudig. Rudolph deelt zijn tip om 'm extra romig te maken én welke kruiden je het best kunt gebruiken.

    voorbereidingstijd 25 min
    average score: 4

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Crème Brûlée-taart
    Voor iedereen die zijn Crème Brûlée ook altijd te weinig vind hebben we nu een grotere versie.
    voorbereidingstijd 30 min
    oventijd 25 min
    wachttijd 180 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Raquel Palla Lorden
    Raquel Palla Lorden

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 6 x de lekkerste zoete baksels
  2. Pompoenpitten roosteren? Dit is hoe je dat doet
  3. Moet ik aardbeien in de koelkast bewaren?
  4. Zo bak je kip heerlijk mals en sappig
  5. Rucola: deze heerlijke gerechten kun je er mee maken
  6. Wetenschapper: zo manipuleer je jouw eten zodat je sneller vol zit
  7. Dit is het verschil tussen ontbijtspek en bacon
  8. Drink jij melk uit de supermarkt? Let dan hierop
  9. Van deze groente verwacht je niet dat er veel koolhydraten in zitten
  10. Kersthapjes waarmee je indruk maakt!
  11. Is spelt écht zo gezond? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit
  12. Voedingsexpert geeft tips over vleesvervangers
  13. Dit zijn onze 'geheime' tips voor de lekkerste quiche
  14. Een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over kauwgom
  15. 5 x gezonde voordelen van zoete aardappel (+ recepten)
  16. Wauw! Deze 8 tosti-recepten wil je maken
  17. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  18. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  19. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  20. Hoelang moeten groenten koken?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 11:55 - 12:25
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  2. 12:25 - 13:00
    Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
    (Nu op tv)
  3. 13:00 - 13:30
    Andy and Ben Eat Australia 3
    (Nu op tv)
  4. 13:30 - 13:55
    Andy and Ben Eat Australia 3
    (Nu op tv)
  5. 13:55 - 14:30
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  6. 14:30 - 15:00
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  7. 15:00 - 15:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  8. 15:30 - 16:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  9. 16:05 - 16:50
    Mary Berry: Cook and Share
    (Nu op tv)
  10. 16:50 - 17:05
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  11. 17:05 - 17:30
    De Brigade
    (Nu op tv)
  12. 17:30 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  13. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  14. 18:30 - 19:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  15. 19:05 - 20:05
    The F Word
    (Nu op tv)
  16. 20:05 - 21:30
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  17. 21:30 - 22:30
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  18. 22:30 - 23:30
    Gordon Ramsay: Uncharted 2
    (Nu op tv)
  19. 23:30 - 00:30
    Michel Roux's French Country Cooking 2
    (Nu op tv)
  20. 00:30 - 01:25
    Ainsley's Fantastic Flavours 2
    (Nu op tv)
  21. 01:25 - 02:35
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  22. 02:35 - 03:00
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  23. 03:00 - 03:25
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  24. 03:25 - 03:50
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  25. 03:50 - 04:20
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  26. 04:20 - 04:45
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  27. 04:45 - 05:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  28. 05:10 - 05:45
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  29. 05:45 - 06:00
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  30. 06:00 - 06:30
    Mary Berry: Cook and Share
    (Nu op tv)
  31. 06:30 - 07:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  32. 07:00 - 07:15
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  33. 07:15 - 07:35
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  34. 07:35 - 07:56
    De Brigade
    (Nu op tv)
  35. 07:56 - 08:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  36. 08:00 - 08:05
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  37. 08:05 - 08:35
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  38. 08:35 - 09:00
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  39. 09:00 - 09:30
    Macao Gourmet
    (Nu op tv)
  40. 09:30 - 09:55
    Macao Gourmet
    (Nu op tv)
  41. 09:55 - 10:25
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  42. 10:25 - 11:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  43. 11:00 - 11:55
    Michel Roux's French Country Cooking 2
    (Nu op tv)
  44. 11:55 - 12:45
    Gordon Ramsay: Uncharted 2
    (Nu op tv)
  45. 12:45 - 13:45
    Ainsley's Fantastic Flavours 2
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C