Shakin' beef

Shakin' beef

Vietnamese 'Bo Luc Lac', oftewel Shaking beef. Het heeft deze bijnaam gekregen door de schudbeweging die je maakt tijdens het wokken, ahá. Benieuwd hoe je het maakt? Hier vind je het recept. 

Pasta vongole met spicy 'nduja

Pasta vongole met spicy 'nduja

Een supersnelle pasta vongole (venusschelpen) met pittige Italiaanse worst. Behalve de bereidingstijd hoef je het voor het aantal ingrediënten ook niet te laten. Dat telt dit gerecht er 'maar' 5: linguine, vongole, 'nduja, lichte rosé en bladpeterselie. Het gehele recept lees je hier.

Sissende, geschroeide coquilles

Sissende, geschroeide coquilles

Uit Jamie's boek 'snel en simpel koken' deze heerlijke coquilles met een aardappel-dopererwtenpurree en bloedworst. Tip: de bloedworst kan ook vervangen worden door gebakken pancetta. Het originele recept lees je hier.

Linguine met asperges

Linguine met asperges

Het aspergeseizoen is in volle gang en daar maken we dankbaar gebruik van. In deze pasta gebruiken we een combinatie tussen wilde, groene en witte asperges. Lees hier hoe je hem vanavond op tafel kunt zetten. Meer lezen over asperges? In dit artikel spijkeren we je kennis bij. 

Nonna teresa’s pasta

Nonna teresa’s pasta

Grootmoedersfavoriet met bucatini en pangrattato (gekruide krokante broodkruim). Het verassingselement in dit gerecht? Mierikswortel. Ga jij je hier vanavond aan wagen? Hier leggen we precies uit hoe je dat doet.