Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Cranberry's
Hugo banner
Hugo banner
Kijk 24Kitchen op tv

Cranberry's

De basis van koken
Cranberry's

Cranberry's komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika. In Nederland groeien ze vooral op Terschelling en worden ze Veenbessen worden genoemd. Cranberry's zijn lichtrood tot donkerrood van kleur en hebben een ovale vorm. De naam cranberry komt van Craneberry ofwel kraanvogel. Dit omdat het gebogen steeltje van de bloem op de nek van een kraanvogel lijkt. Deze kleine vruchtjes zijn erg zuur en worden daardoor niet rauw gegeten. In de kerstperiode worden ze vaak als compote geserveerd bij kalkoen of wild. Ook bij andere vleessoorten, zoals varkensvlees en kip, smaakt de compote uitstekend.

Cranberry's

Ook interessant

  • Champignonrollade met aardappelkroketjes

    Kerst is gelijk aan rollade, en andersom. Dat is gewoon wiskunde. Deze versie met champignongehakt geeft je rollade een extra feestelijk tintje!

    voorbereidingstijd 45 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Wim Ballieu
    Wim Ballieu

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    aviko
  • Kiprollade recept

    Kiprollade uit de oven wil je sappig hebben. Dat heeft alles te maken met arrangeren (wordt uitgelegd) en braadtijd. Maak dit recept op 24Kitchen voor het perfect braden van een kiprollade.

    voorbereidingstijd 45 min
    wachttijd 60 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Gevulde kerstkalkoen - Hét recept

    Ben je op zoek naar een recept voor gevulde kerstkalkoen? Dit recept van Miljuschka kan niet mislukken. Kalkoenvulling maken, kalkoen vullen en kalkoen klaarmaken in de oven.

    voorbereidingstijd 60 min
    oventijd 130 min
    wachttijd 30 min
    average score: 4,5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Miljuschka Witzenhausen
    miljuschka witzenhausen aan de kust

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 6 x de lekkerste zoete baksels
  2. Pompoenpitten roosteren? Dit is hoe je dat doet
  3. Moet ik aardbeien in de koelkast bewaren?
  4. Zo bak je kip heerlijk mals en sappig
  5. Rucola: deze heerlijke gerechten kun je er mee maken
  6. Wetenschapper: zo manipuleer je jouw eten zodat je sneller vol zit
  7. Dit is het verschil tussen ontbijtspek en bacon
  8. Drink jij melk uit de supermarkt? Let dan hierop
  9. Van deze groente verwacht je niet dat er veel koolhydraten in zitten
  10. Kersthapjes waarmee je indruk maakt!
  11. Is spelt écht zo gezond? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit
  12. Voedingsexpert geeft tips over vleesvervangers
  13. Dit zijn onze 'geheime' tips voor de lekkerste quiche
  14. Een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over kauwgom
  15. 5 x gezonde voordelen van zoete aardappel (+ recepten)
  16. Wauw! Deze 8 tosti-recepten wil je maken
  17. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  18. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  19. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  20. Hoelang moeten groenten koken?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 00:55 - 01:50
    World Eats Bread
    (Nu op tv)
  2. 01:50 - 02:35
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  3. 02:35 - 03:00
    Andy and Ben Eat the World
    (Nu op tv)
  4. 03:00 - 03:30
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  5. 03:30 - 04:00
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  6. 04:00 - 04:25
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  7. 04:25 - 04:50
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  8. 04:50 - 05:10
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  9. 05:10 - 05:30
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  10. 05:30 - 05:45
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  11. 05:45 - 06:00
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  12. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  13. 06:25 - 06:55
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  14. 06:55 - 07:15
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  15. 07:15 - 07:40
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  16. 07:40 - 07:55
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  17. 07:55 - 08:25
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  18. 08:25 - 08:55
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  19. 08:55 - 09:25
    Andy and Ben Eat the World
    (Nu op tv)
  20. 09:25 - 10:00
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  21. 10:00 - 10:35
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  22. 10:35 - 11:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  23. 11:05 - 12:00
    Eva Longoria: Searching for Spain
    (Nu op tv)
  24. 12:00 - 13:00
    World Eats Bread
    (Nu op tv)
  25. 13:00 - 14:00
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  26. 14:00 - 14:35
    Andy and Ben Eat the World
    (Nu op tv)
  27. 14:35 - 14:55
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  28. 14:55 - 15:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  29. 15:00 - 15:35
    Nadiya's Everyday Baking
    (Nu op tv)
  30. 15:35 - 16:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  31. 16:10 - 16:45
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  32. 16:45 - 17:00
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  33. 17:00 - 17:25
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  34. 17:25 - 17:30
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  35. 17:30 - 17:55
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  36. 17:55 - 18:30
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  37. 18:30 - 19:00
    Jamie's 15 Minute Meals
    (Nu op tv)
  38. 19:00 - 20:00
    Jamie Oliver: Seasons
    (Nu op tv)
  39. 20:00 - 21:00
    Jamie: Fast & Simple
    (Nu op tv)
  40. 21:00 - 22:05
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  41. 22:05 - 22:35
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  42. 22:35 - 23:10
    Three Blue Ducks
    (Nu op tv)
  43. 23:10 - 23:40
    Karsu's Turkse Keuken
    (Nu op tv)
  44. 23:40 - 00:05
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C