De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gegrilde sardientjes en gamba’s met koriander-citroenolie

Verwarm de grillpan voor. Halveer de citroen, verwijder het vruchtvlees en snijd de schil fijn. Pureer de citroenschil met de olijfolie, zout en peper. Maak de sardientjes en gamba's schoon en marineer ze met de helft van de citroenolie. Pureer de rest van de olie met de koriander.

30 MIN
Gegrilde sardientjes en gamba’s met koriander-citroenolie

Een recept van

Nadia en Merijn

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de grillpan voor.
Halveer de citroen, verwijder het vruchtvlees en snijd de schil fijn. Pureer de citroenschil met de olijfolie, zout en peper.
Maak de sardientjes en gamba's schoon en marineer ze met de helft van de citroenolie. Pureer de rest van de olie met de koriander.
Grill de sardientjes en gamba’s. Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Snijd de lente-ui fijn.
Maak een salade van de radijsjes, lente-uitjes en wat van de korianderolie. Serveer de resterende korianderolie bij de gegrilde Sardientjes en gamba's.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker