Ben je op zoek naar een cake-recept? Een feestje is bij lange na niet de enige reden om de jacht in te zetten naar cake-recepten. Je bakkunsten naar een hoger niveau willen tillen keuren we ook goed. Maar wat dacht je ervan dat cake-recepten knetterverslavend zijn? Niet alleen omdat het de volgende keer altijd beter kan - tijdens het cake bakken vormt je brein zich tot een kweekvijver aan verse ideeën om cake-recepten te verbeteren. Maar vooral omdat het snoepen van de lekkerste cake-recepten het meest verslavend is. Onderstaande cake-recepten helemaal, dus wees gewaarschuwd.

Cake bakken

Staat jou spontaan een huis vol visite te wachten? Dan wil je toch niks liever dan je gasten verwelkomen met de warme, zoetige geur van iets dat vers uit de oven komt? Daarom: ga cake bakken met een van onze heerlijke cake-recepten. Speciaal voor dit soort momenten hebben we ook cake-recepten die je als de wiedeweerga in elkaar draait. Dit zijn de momenten waarop cupcakes, tijd-technisch gezien, een veilige keuze zijn. Die zijn vaak een stuk sneller klaar dan wanneer je een grote cake gaat bakken. Het cake-recept Bananen Cupcakes van Jasper Gottlieb snoept maar 30 minuten van je tijd op. Knappe visite die binnen dat tijdsbestek bij jou op de stoep weet te staan.

De lekkerste cake-recepten

Heb je geen haast, ga dan de Vijgen-Sinaasappel-cake bakken. Dit cake-recept van Miljuschka kost je twee uur en een kwartier. Maar ‘met maximaal resultaat’, zoals ze zelf zegt. Klinkt meteen heel ingewikkeld, is het niet. De moeilijkheidsgraad ligt laag. Wat je tijdsbestek ook is, hieronder vind je de lekkerste cake-recepten.