De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zuur van watermeloen en rabarber

Makkelijk recept voor watermeloen en rabarber in het zuur.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zuur van watermeloen en rabarber

Bereidingswijze

  • Snijd de watermeloen in stukken (laat de schil eraan).
  • Snijd de rabarber in stukken.
  • Schil de gember en snijd in plakjes.
  • Breng het water met alle ingrediĆ«nten behalve azijn, rabarber en schil aan de kook. Laat de suiker op lossen.
  • Roer de azijn erdoor.
  • Doe de rabarber, watermeloen en gember in de pot. Giet hierop het specerijen-azijn-mengsel.
  • Sluit de pot nog af terwijl die warm is. Laat 3 weken staan. Draai af en toe om.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.